İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Abdülhak Hamit Ortaokulu

Abdülhak Hamit Ortaokulu

Sümer Mah. 65/3 Sok. No1 Zeytinburnu/İSTANBUL
Vizyon
Atatürk’ün ülkemiz ve devletimiz için belirlediği “Muasır Medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak” ülküsü yolunda eğitim, bilim, spor ve sanat faaliyetlerinin bir parçası olmak.
Misyon
Abdülhak Hamit İlköğretim Okulu devam ettirmekte olduğu eğitim-öğretim faaliyetleri ve rehberlik hizmetleri ile öğrencilerinin çağdaş eğitim öğretim yöntemleriyle yüksek derecede yetişmiş, bilgili, özgüven sahibi, sevgi, saygı gibi hasletlerle donanımlı fertler olmasını sağlamak; Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş, kendine, ailesine, çevresine, toplumuna ve ülkesine, en nihayetinde de tüm dünya ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareket ile biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
07.45 - 13.20 13.35 - 19.10
Ulaşım
Zeytinburnu Metrobüs duraklarından kalkan 93, 93C, 93M, 93T Nolu otobüsler kullanılarak Bozkurt durağında inilir. Durağın karşısındaki 25. Sk. takip edilerek okulumuza ulaşılabilir. Cevizlibağ´dan kalkıp Bakırköy´e giden minibüsler aracılığı ile de Bozkurt durağına ulaşılabilir.
Merkezde