İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Abdülhak Hamit Ortaokulu

Okul Hakkında Sorulan Sorular ve Cevapları

* Okula ulaşım nasıl sağlanmaktadır?

Zeytinburnu Metrobüs duraklarından kalkan 93, 93C, 93M, 93T Nolu otobüsler kullanılarak Bozkurt durağında inilir. Durağın karşısındaki 25. Sk. takip edilerek okulumuza ulaşılabilir. Cevizlibağ´dan kalkıp Bakırköy´e giden minibüsler aracılığı ile de Bozkurt durağına ulaşılabilir.

* Okulunuz normal öğretim mi, ikili öğretim mi?

Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır. Sabah giriş 07.45 - çıkış 13.20, öğlen giriş 13.35 - çıkış 19.10 şeklindedir.

* Okula özgü kıyafetiniz var mı?

Okulumuzun belirlemiş olduğu okul formamız ve beden eğitimi kıyafetimiz bulunmaktadır. Öğrencilerimiz buna uygun giyinmektedir. Serbest kıyafet uygulamamız bulunmamaktadır.

* Okulunuzda spor tesisi var mı?

Okul bahçemiz voleybol, basketbol ve futbol sporlarının oynanabileceği şekilde düzenlenmiştir.

* Okul servisiniz var mı?

Okul servisimiz yoktur.

* Sınıflar kaç öğrenci kapasitesine sahiptir?

Sınıflarımız 30 - 35 öğrenci kapasitesine sahiptir.

* Okulun güvenliği nasıl sağlanmaktadır?

Giriş ve çıkışlarda okul güvenlik personelimiz bulunmaktadır. Ayrıca yine giriş ve çıkışlarda nöbetçi öğretmenimiz ve nöbetçi idarecemiz de bulunmaktadır.

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 20:48 - Görüntülenme: 37